ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Δεν θα είναι υποψήφιος στις επιμελητηριακές εκλογές ο Μ. Ζορπίδης

Την απόφασή του να μην είναι ξανά υποψήφιος στις επιμελητηριακές εκλογές τον Νοέμβριο του 2022, επανέλαβε ο επί 16 χρόνια πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη: Δεν θα είναι υποψήφιος στις επιμελητηριακές εκλογές ο Μ. Ζορπίδης

Την απόφασή του να μην είναι ξανά υποψήφιος στις επιμελητηριακές εκλογές τον Νοέμβριο του 2022, επανέλαβε ο επί 16 χρόνια πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), Μιχάλης Ζορπίδης, «παρά την αναμενόμενη επικείμενη ρύθμιση που θα καταργεί το όριο των δύο θητειών», όπως διευκρίνισε χαρακτηριστικά.

Σε δηλώσεις του στη διάρκεια σημερινού γεύματος εργασίας, ο κ. Ζορπίδης υπεραμύνθηκε του έργου του στο ΕΕΘ και υπογραμμίζοντας το αποθεματικό ύψους 10 εκατ. ευρώ που διαθέτει ο φορέας, αναφέρθηκε στις δράσεις που υλοποιήθηκαν το 2021.

Αναφερόμενος στον κλάδο των επαγγελματιών, ο πρόεδρος του ΕΕΘ εκτίμησε ότι ο φετινός χειμώνας θα είναι «δύσκολος», ενώ έκανε λόγο και για πολλά λουκέτα, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά «θα έρθουν τα χειρότερα γιατί οι επαγγελματίες θα κληθούν να πληρώσουν αυτά τα οποία πήρανε λόγω COVID-19 και τα οποία δεν έχουν και αδυνατούν να τα πληρώσουν. Σιγά σιγά θα μαζευτούν αυτά τα οποία δεν δοθήκαν. Πως θα μπορέσουν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο;» διερωτήθηκε ο ίδιος.

Στο γεύμα εργασίας, μεταξύ άλλων έδωσαν το «παρών» η αντιπρόεδρος του ΕΕΘ Χρύσα Γρανούζη, ο γενικός γραμματέας του ΕΕΘ, Κλεόβουλος Θεοτόκης, ο οικονομικός επόπτης Κώστας Ιακώβου και ο υπεύθυνος του γενικού εμπορικού μητρώου (ΓΕΜΗ), Κώστας Λάσκος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ειδήσεις