Live Q&A: Πόσο αποτελεσματικά είναι τα εμβόλια; Θα χρειαστεί 3η δόση; Πόσο διαρκούν τα αντισώματα;

Live Q&A: Πόσο αποτελεσματικά είναι τα εμβόλια; Θα χρειαστεί 3η δόση; Πόσο διαρκούν τα αντισώματα;

Μία σειρά από ενδιαφέρουσες απαντήσεις για τα εμβόλια έδωσε στο kathimerini.gr η Θεοδώρα Χατζηΐωάννου, καθηγήτρια Ιολογίας στο Πανεπιστήμιο Ροκφέλερ.

34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γιατί κολλάνε οι εμβολιασμένοι; Γιατί δεν νοσούν ασυμπτωματικά; Θα χρειαστεί 3η δόση; Πόσο εύκολα κολλά κάποιος πλήρως εμβολιασμένος κάποιον άλλον; Πόσο διαρκούν τα αντισώματα; Πόσο αποτελεσματικά είναι τα εμβόλια;

Το 4ο κύμα της πανδημίας είναι εδώ, το μετράμε καθημερινά σε αριθμούς – κρούσματα, θάνατοι, διασωληνωμένοι – κι όπως προετοιμαζόμαστε για ένα ακόμα φθινόπωρο και χειμώνα με κορωνοϊό, οι ερωτήσεις για τα εμβόλια, τόσο από ανεμβολίαστους όσο και από εμβολιασμένους, αλλάζουν μαζί με την πορεία της πανδημίας. Τι σας απασχολεί σχετικά με τα εμβόλια και την αποτελεσματικότητά τους;

Μία σειρά από ενδιαφέρουσες απαντήσεις για τα εμβόλια έδωσε στο kathimerini.gr και στο κανάλι της «Καθημερινής» στο YouTube η Θεοδώρα Χατζηΐωάννου, αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιολογίας στο Πανεπιστήμιο Ροκφέλερ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή