Τσιτσιπάς: Θα κάνω φέτος το εμβόλιο

Τσιτσιπάς: Θα κάνω φέτος το εμβόλιο

Την πρόθεσή του να εμβολιαστεί φέτος κατά του κορωνοϊού για να έχει μια κανονική ζωή, εξέφρασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρόθεσή του να εμβολιαστεί φέτος κατά του κορωνοϊού για να έχει μια κανονική ζωή, εξέφρασε ο πρωταθλητής του τένις, Στέφανος Τσιτσιπάς.

«Θα συμβεί σίγουρα φέτος» δήλωσε ερωτηθείς εάν θα εμβολιαστεί κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Σε ερώτηση αν θα κάνει το εμβόλιο για να έχει μια κανονική κοινωνική ζωή, δεδομένου πως ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός για συμμετοχή σε τουρνουά τένις, απάντησε «ναι, γι’ αυτόν τον λόγο».

Με φόντο τη συμμετοχή του, πέρσι, στην καμπάνια για τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέφερε ότι ποτέ δεν προώθησε τον εμβολιασμό, αλλά και δεν ήταν ποτέ κατά του εμβολιασμού. Σημείωσε επίσης ότι υποστηρίζει όποιον θέλει να εμβολιαστεί.

«Δεν είμαι γιατρός, είμαι αθλητής του τένις, άρα η άποψή μου μπορεί να μην είναι και η καλύτερη σε ό,τι αφορά την ιατρική» διευκρίνισε και πρόσθεσε ότι είναι καλύτερος στις ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με το άθλημά του.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραδέχθηκε ότι υπήρξαν στιγμές που ένιωσε ντροπή και αμηχανία για ξεσπάσματα που είχε στο γήπεδο.

Τον Αύγουστο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε σημειώσει σε δηλώσεις του ότι δεν έχει προς το παρόν εμβολιαστεί και θα το πράξει μόνο όταν ο εμβολιασμός γίνει υποχρεωτικός.

Επανερχόμενος στο θέμα, είχε δηλώσει ότι το εμβόλιο δεν είχε δοκιμαστεί αρκετά και δεν έβλεπε λόγο για κάποιον στη δική του ηλικιακή κατηγορία να εμβολιαστεί.

⇒ Διαβάστε ακόμη: Επιστήμονες και κυβέρνηση «απαντούν» στον Στ. Τσιτσιπά για τα εμβόλια

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή