Μυτιλήνη: Πίτμπουλ δάγκωσε 6χρονο παιδί

Μυτιλήνη: Πίτμπουλ δάγκωσε 6χρονο παιδί

Ο σκύλος στράφηκε προς το παιδί που εκείνη την ώρα περνούσε δίπλα του και το δάγκωσε στην κοιλιά

1' 0" χρόνος ανάγνωσης

Ένας σκύλος ράτσας πίτμπουλ που ξέφυγε από τα χέρια του ιδιοκτήτη του, επιτέθηκε χθες βράδυ και δάγκωσε στην κοιλιά εξάχρονο αγόρι. Το περιστατικό συνέβη στην οδό Ερμού, τον κεντρικό εμπορικό δρόμο της Μυτιλήνης μπροστά στη μητέρα του εξάχρονου και τον οκτάχρονο αδελφό του.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το εξάχρονο αγόρι δέχθηκε επίθεση από τον σκύλο που ξέφυγε από τον ιδιοκτήτη του που το κρατούσε κοντά του έχοντας τυλίξει το λουρί του στο χέρι του και που εκείνη τη ώρα έκανε ανάληψη χρημάτων σε ΑΤΜ τράπεζας. Ακαριαία ο σκύλος στράφηκε προς το παιδί που εκείνη την ώρα περνούσε δίπλα του και το δάγκωσε στην κοιλιά, λίγο πάνω από τα γεννητικά του όργανα.

Όταν το παιδί απελευθερώθηκε από τα δόντια του σκύλου, κατέφυγε με τη μητέρα του και τον αδελφό του σε γειτονικό βιβλιοπωλείο. Ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διαπιστώθηκε ότι ευτυχώς τα τραύματα ήταν επιφανειακά.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου μετά το συμβάν πήρε το ζώο και εξαφανίστηκε, ενώ από την κάμερα της τράπεζας όπου πραγματοποιούσε ανάληψη ταυτοποιήθηκε και αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου που λήγει σήμερα τα μεσάνυχτα. Η μητέρα του παιδιού, αργά χθες το βράδυ, κατέθεσε μήνυση κατ΄αγνώστου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ