Δολοφονική ενέδρα σε γυναίκα στη Ρόδο

Δολοφονική ενέδρα σε γυναίκα στη Ρόδο

Ο πρώην σύντροφός της την πυροβόλησε δύο φορές με κυνηγετική καραμπίνα

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σοκαρισμένη η κοινωνία της Ρόδου παρακολούθησε την εν ψυχρώ δολοφονία μιας νέας γυναίκας από τον πρώην σύντροφό της, που τη σκότωσε με δύο σφαίρες στη μέση του δρόμου. Το φονικό, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, σημειώθηκε στην οδό Μόσχας στο Ροδίνι. Ο 40χρονος δράστης είχε στήσει καρτέρι στην 32χρονη Δ. Ζ., εκπαιδευτικό στην ειδική αγωγή, περιμένοντας παρκαρισμένος μέσα σε αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, δεν ήταν μόνος, είχε και συνεργό. Η άτυχη 32χρονη διέμενε στην παράλληλη οδό και είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο στην οδό Μόσχας. Οταν η κοπέλα πλησίασε για να μπει στο δικό της αυτοκίνητο, οι δύο άντρες την πλησίασαν με το αμάξι και ο ένας την πυροβόλησε δύο φορές με κυνηγετική καραμπίνα. 

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας Ρόδου που έσπευσαν στο σημείο συνέλεξαν δύο κάλυκες από κυνηγετικό όπλο. Καθώς κάποιοι είχαν συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος, η αστυνομία ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δράστης και θύμα είχαν σχέση για δύο μήνες, η οποία έληξε με πρωτοβουλία της εκπαιδευτικού. Ο δράστης Κ. Μ., τεχνίτης με καταγωγή από την Κρεμαστή Ρόδου, βρέθηκε νεκρός αργότερα στο σπίτι του στον συνοικισμό Θεοτόκος από τους αστυνομικούς. Εκτιμάται πως αυτοκτόνησε χρησιμοποιώντας την ίδια καραμπίνα, την οποία κατείχε νόμιμα. Ο αυτόχειρας άφησε μάλιστα και επεξηγηματικό(!) σημείωμα για την πράξη του, σύμφωνα με το οποίο λέει ότι «χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω». 

Το τραγικό συμβάν αυξάνει τον ήδη μεγάλο αριθμό των γυναικοκτονιών που έχουν συντελεστεί το τρέχον έτος, ένα φαινόμενο που προκαλεί έντονη ανησυχία και αποτροπιασμό στο σύνολο της κοινωνίας. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή