Εξαρθρώθηκε σπείρα ναρκωτικών στον Πειραιά που αξιοποιούσε ταξί

Εξαρθρώθηκε σπείρα ναρκωτικών στον Πειραιά που αξιοποιούσε ταξί

Κατασχέθηκαν 29 κιλά και 447 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, 909 γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης, 1,7 γραμμ. κοκαΐνης, 3 ζυγαριές, 2 ταξί και το χρηματικό ποσό των 5.900 ευρώ

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τρία άτομα. Ένας 54χρονος Έλληνας και δύο αλλοδαποί, ηλικίας 34 και 30 ετών, για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Κατόπιν διερεύνησης και αξιοποίησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση τους στη διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης και κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, εντοπίστηκαν και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση. Χαρακτηριστικό της δράσης των κατηγορουμένων αποτελεί η χρήση οχημάτων ταξί, ως μέσο διακίνησης των ναρκωτικών. 

Ειδικότερα, ο 34χρονος κατελήφθη στον Πειραιά να προμηθεύει τον 30χρονο και για λογαριασμό του ημεδαπού, με 9 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη.

Σε έρευνα που επακολούθησε στην οικία του 54χρονου στον Κορυδαλλό, βρέθηκαν ποσότητες κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης καθώς και μικροποσότητα κοκαΐνης.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 29 κιλά και 447 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, 
  • 909 γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης, 
  • 1,7 γραμμ. κοκαΐνης, 
  • 3 ζυγαριές,
  • 6 κινητά τηλέφωνα, 
  • 2 ταξί και
  • το χρηματικό ποσό των 5.900 ευρώ

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή