Καιρός: Κάτω από το μηδέν η θερμοκρασία σε περιοχές στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά

Καιρός: Κάτω από το μηδέν η θερμοκρασία σε περιοχές στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά

Θερμοκρασίες που παραπέμπουν σε χειμώνα σημειώθηκαν τις πρωινές ώρες σήμερα σε περιοχές στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θερμοκρασίες που παραπέμπουν σε χειμωνιάτικο καιρό σημειώθηκαν τις πρωινές ώρες σήμερα σε περιοχές στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, με τις ελάχιστες τιμές σε αρκετές περιοχές να βρίσκονται κάτω από τους μηδέν βαθμούς Κελσίου.

Με βάση τα στοιχεία από το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, παγετός σημειώθηκε στη Δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο, με τη θερμοκρασία στη Βλάστη Κοζάνης να πέφτει στους -1,4 ⁰C, ενώ αρνητικές ήταν, επίσης, οι θερμοκρασίες σε Μαυρολιθάρι (-1,3), Βωβούσα (-1,2), Νέο Καύκασο (-0,4) κ.ά.

Η χαμηλότερη ελάχιστη θερμοκρασία του δικτύου καταγράφτηκε στη δολίνη του Βαθύσταλου Παρνασσού με -9,2 ⁰C.

Καιρός: Κάτω από το μηδέν η θερμοκρασία σε περιοχές στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά-1

Χάρτης. Οι ελάχιστες θερμοκρασίες που σημειώθηκαν τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 24/09/2021, όπως καταγράφτηκαν από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, καθώς επίσης και οι τιμές τους σε 5 επιλεγμένες περιοχές. Πηγή: meteo.gr

Πρόγνωση καιρού

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται σε όλη τη χώρα, σήμερα Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, και μόνο τις πρωινές ώρες στα νότια θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο.

Βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο με ένταση 5 με 6 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της όμως θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα ως προς τις ελάχιστες τιμές της στα ηπειρωτικά, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

⇒ Διαβάστε ακόμη: Καιρός: Σε χαμηλά επίπεδα ως προς τις ελάχιστες τιμές της η θερμοκρασία – Αναλυτική πρόγνωση

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή