ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιατρικό ανακοινωθέν για Βασίλη Λεβέντη: Κρίσιμη η κατάστασή του

Το νοσοκομείο στην ανακοίνωσή του σημειώνει ότι του χορηγείται η δέουσα φαρμακευτική αγωγή και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη

Ιατρικό ανακοινωθέν για Βασίλη Λεβέντη: Κρίσιμη η κατάστασή του

Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος νοσηλεύεται με Covid-19 στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, σύμφωνα με ιατρικό ανακοινωθέν.

«Το Σάββατο 25/9/2021 διεκομίσθη με συμπτώματα  COVID-19 στο ΓΝΑ  Ευαγγελισμός, ο  Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου όπου και διασωληνώθηκε», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Το νοσοκομείο στην ανακοίνωσή του σημειώνει ότι του χορηγείται η δέουσα φαρμακευτική αγωγή και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.  

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, ο διευθυντής της Πνευμολογικής Κλινικής, Γιώργος Μπουλμπασάκος, δήλωσε ότι: «Ο Βασίλης Λεβέντης δίνει μια μεγάλη, κρίσιμη μάχη. Ελπίζουμε να τα καταφέρει. Τα πράγματα όμως είναι αρκετά δύσκολα. Οι επόμενες 2-3 μέρες είναι δύσκολες. Ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει γιατί είναι μαχητής. Δίνεται μάχη να σταθεροποιηθεί η πορεία του» δήλωσε στο Mega ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του «Ευαγγελισμού».