Ιατρικό ανακοινωθέν για Βασίλη Λεβέντη: Κρίσιμη η κατάστασή του

Ιατρικό ανακοινωθέν για Βασίλη Λεβέντη: Κρίσιμη η κατάστασή του

Το νοσοκομείο στην ανακοίνωσή του σημειώνει ότι του χορηγείται η δέουσα φαρμακευτική αγωγή και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος νοσηλεύεται με Covid-19 στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, σύμφωνα με ιατρικό ανακοινωθέν.

«Το Σάββατο 25/9/2021 διεκομίσθη με συμπτώματα  COVID-19 στο ΓΝΑ  Ευαγγελισμός, ο  Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου όπου και διασωληνώθηκε», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Το νοσοκομείο στην ανακοίνωσή του σημειώνει ότι του χορηγείται η δέουσα φαρμακευτική αγωγή και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.  

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, ο διευθυντής της Πνευμολογικής Κλινικής, Γιώργος Μπουλμπασάκος, δήλωσε ότι: «Ο Βασίλης Λεβέντης δίνει μια μεγάλη, κρίσιμη μάχη. Ελπίζουμε να τα καταφέρει. Τα πράγματα όμως είναι αρκετά δύσκολα. Οι επόμενες 2-3 μέρες είναι δύσκολες. Ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει γιατί είναι μαχητής. Δίνεται μάχη να σταθεροποιηθεί η πορεία του» δήλωσε στο Mega ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του «Ευαγγελισμού».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή