Καλλιμάρμαρο: Συναυλία για τους πυρόπληκτους της Β. Εύβοιας

Καλλιμάρμαρο: Συναυλία για τους πυρόπληκτους της Β. Εύβοιας

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Μένουμε όρθιοι» είναι ο τίτλος της συναυλίας που θα δοθεί απόψε στις 8:00 στο Καλλιμάρμαρο τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τους ανθρώπους που δοκιμάζονται στη πυρόπληκτη Βόρειο Εύβοια.

Πρόκειται για μία διοργάνωση στην οποία μετέχουν οι δήμοι Ιστιαίας-Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης -Αγίας Αννας όπως επίσης τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO ενώ μετέχει και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διοργανωτών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων όπως επίσης ο Δήμος Αθηναίων προσφέρθηκε για την κάλυψη των παγίων αναγκών και τη διάθεση του ανθρώπινου δυναμικού και των υποδομών ενώ οι Πρόσκοποι έχουν αναλάβει την ταξιθεσία.

Επί σκηνής θα βρεθούν πολλοί καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων oi Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Πύξ Λάξ, Νατάσα Μποφίλιου, Αλκηστις Πρωτοψάλτη, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ελεωνόρα και Γιάννης Ζουγανέλης, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Γιάννης Κότσιρας, Μάριος Φραγκούλης, Γιάννης Κούτρας, Γιάννης Χαρούλης και ο Κώστας Χατζής.

«Είναι συγκινητικό που όλοι καλλιτέχνες, τεχνικοί και όλοι οι εμπλεκόμενοι με περίσσεια ευαισθησίας ανταποκρίθηκαν άμεσα και αφιλοκερδώς στην πρόσκληση μας. Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδία μας» δηλώνει ο Δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού κ. Γιάννης Κοντζιάς απευθύνοντας πρόσκληση «να γεμίσει το Καλλιμάρμαρο»

Τέλος, όπως σημειώνουν οι οργανωτές σε σχετική ανακοίνωση, τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν με τη μορφή υποτροφιών στα παιδιά πυρόπληκτων οικογενειών της Εύβοιας για τη στήριξη της φοίτησης τους και την ανακούφιση των οικογενειών τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή