ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κ. Φλώρος: Τα υποβρύχιά μας παραμένουν οι «αθέατοι» άοκνοι φρουροί του Αιγαίου – Παρακολουθούν τα πάντα!

«Τα Υποβρύχιά μας παραμένουν οι "Αθέατοι" Άοκνοι φρουροί του Αιγαίου, με τα περισκόπιά τους να παρακολουθούν τα πάντα!!!» σημειωσε σε ανάρτησή του ο στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, αναφερόμενος στο υποβρύχιο «Παπανικολής», το οποίο έκανε την «εμφάνιση» του σήμερα στο Καστελόριζο

Κ. Φλώρος: Τα υποβρύχιά μας παραμένουν οι «αθέατοι» άοκνοι φρουροί του Αιγαίου – Παρακολουθούν τα πάντα!

«Τα Υποβρύχιά μας παραμένουν οι “Αθέατοι” Άοκνοι φρουροί του Αιγαίου, με τα περισκόπιά τους να παρακολουθούν τα πάντα!!!» σημειωσε σε ανάρτησή του ο στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, αναφερόμενος στο υποβρύχιο «Παπανικολής» το οποίο έκανε την «εμφάνιση» του σήμερα στο Καστελόριζο. Λίγες ώρες πριν, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ είχε στείλει το δικό του μήνυμα για την αναβάθμιση της στρατηγικής συνεργασίας Ελλάδας – Γαλλίας.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Το Υποβρύχιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ αναδύθηκε επιβλητικά έξω από το λιμάνι της Μεγίστης στο Καστελόριζο, δημιουργώντας στους κατοίκους του ακριτικού νησιού μας την αίσθηση της απόλυτης ασφάλειας, «διευκολύνοντας» έστω και έτσι την αγωνιώδη προσπάθεια εκείνων που επιχειρούν να το εντοπίσουν.

Τα Υποβρύχιά μας παραμένουν οι «Αθέατοι» Άοκνοι φρουροί του Αιγαίου, με τα περισκόπιά τους να παρακολουθούν τα πάντα!!!»