«Είμαι καλά χάρη στο εμβόλιο» δηλώνει η σύζυγος του Β. Λεβέντη

«Είμαι καλά χάρη στο εμβόλιο» δηλώνει η σύζυγος του Β. Λεβέντη

«Είμαι καλά, χάρη στο εμβόλιο», δηλώνει η σύζυγος του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη.

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Είμαι καλά, χάρη στο εμβόλιο», δηλώνει η σύζυγος του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη.

Μιλώντας στο Mega, η κ. Αναστασία Μεντεσίδου σημείωσε ότι έχει αναθαρρήσει από το γεγονός ότι σήμερα ο σύζυγός της αποσωληνώθηκε, αλλά παρέπεμψε στους γιατρούς για τα δεδομένα της υγείας του.

«Αποσωληνώθηκε επιτέλους, έχει επαφή με το περιβάλλον και ελπίζω για το καλύτερο», είπε και συμπλήρωσε: «Είδα λίγο φως σήμερα και ελπίζω σε περισσότερα. Είναι μαχητής».

Η κ. Μεντεσίδου, επανέλαβε ότι ο φόβος ήταν αυτό που οδήγησε τον κ. Λεβέντη να αναβάλει τον εμβολιασμό του, αν και όλη η οικογένειά του είχε εμβολιασθεί. 

«Λόγω του ότι είχε ανεπάρκεια των νεφρών φοβόταν για κάποια θρόμβωση. Γι’ αυτόν τον λόγο και το ανέβαλε», εξήγησε.

Νωρίτερα την Τρίτη, από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ανακοινώθηκε ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, αποσωληνώθηκε. 

«Σήμερα 28/9/2021, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κος Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, παρουσίασε ελαφρά βελτίωση και αποσωληνώθηκε. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή επί του παρόντος» αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης του Ευαγγελισμού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή