Επίθεση με βιτριόλι: Συνεχίζεται σήμερα η δίκη με την κατάθεση της Ιωάννας

Επίθεση με βιτριόλι: Συνεχίζεται σήμερα η δίκη με την κατάθεση της Ιωάννας

Με την κατάθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου ενώπιον του δικαστηρίου συνεχίζεται σήμερα η δίκη για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την κατάθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου ενώπιον του δικαστηρίου συνεχίζεται σήμερα η δίκη για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Η δίκη ξεκίνησε στις 15 Σεπτεμβρίου και διεκόπη ώστε να γίνει αναδιάταξη της σειράς των μαρτύρων και πριν απ’ όλους να εξεταστεί το θύμα, το οποίο στον κατάλογο ήταν πέμπτο στη σειρά. «Η υπόθεση αυτή λογικά θα διαρκέσει για να αποδειχθεί η αλήθεια που πρέπει από αυτήν τη διαδικασία να λάμψει. Να προτάξουμε σήμερα τις υπόλοιπες υποθέσεις ώστε το επόμενο διάστημα να μην έχουμε κάτι να μας εμποδίζει και να ασχοληθούμε με αυτήν την υπόθεση», είχε δηλώσει ο εισαγγελικός λειτουργός.

Κατά την έξοδό της από το δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου, αναφερόμενη στην απουσία της κατηγορούμενης, τόνισε στους δημοσιογράφους πως «προσπάθησε να με σκοτώσει. Για μια ακόμη φορά απέδειξε πόσο ψυχρή και δειλή είναι», ενώ σε πρόσφατες δηλώσεις της ανέφερε ότι «θέλω να σταθώ απέναντι της, να με κοιτάξει στα μάτια όπως τη στιγμή που μου έριξε το βιτριόλι και να μου εξηγήσει τι της έκανα».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Ιωάννας, η κατηγορούμενη δεν πρόκειται να προσέλθει στο δικαστήριο.

Αλλωστε και ο συνήγορος της κατηγρούμενης έχει δηλώσει για την εντολέα του ότι «κάποια στιγμή θα εμφανιστεί στη δικαστική αίθουσα, απλώς είναι άγνωστο το πότε».

Η κατηγορούμενη βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από συγγενικά της πρόσωπα που είδαν το φως της δημοσιότητας (Mega), οι ελπίδες για να εμφανιστεί την Πέμπτη στη δίκη είναι μηδαμινές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή