Φθινοπωρινός ο καιρός – Εικόνες από τις κάμερες του meteo

Φθινοπωρινός ο καιρός – Εικόνες από τις κάμερες του meteo

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φθινοπωρινός θα είναι ο καιρός, αφού αναμένεται περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας, ενώ θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά, στο Ιόνιο και στα ορεινά της Κρήτης.

Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα εντοπίζονται κατά κύριο λόγο στα δυτικά και νοτιοδυτικά ηπειρωτικά, στο Ιόνιο και στα ορεινά της Κρήτης. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 11 έως 22, στη Θεσσαλία και στην Ανατολική Στερεά από 14 έως 23, στην Ήπειρο από 13 έως 23, στη Δυτική Στερεά από 19 έως 27, στην Πελοπόννησο από 14 έως 28, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 26, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 17 έως 22, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 17 έως 27, στις Κυκλάδες από 18 έως 23, στα Δωδεκάνησα από 21 έως 27 και στη Κρήτη από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Εικόνες της Φθινοπωρινής Ελλάδας

Τα πολλαπλά πρόσωπα του φθινοπωρινού καιρού συνέλαβαν οι κάμερες του δικτύου μετεωρολογικών καμερών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Από τις πυκνές νεφώσεις της Θεσσαλονίκης έως την ηλιοφάνεια της Σάμου και τα κύματα στις ακτές της Μαγνησίας. Στην εικόνα του μετεωρολογικού δορυφόρου που ακολουθεί φαίνονται ένθετα τα πλάνα επιλεγμένων καμερών το πρωί της Πέμπτης 30 Σεπτεμβρίου 2021.

Φθινοπωρινός ο καιρός – Εικόνες από τις κάμερες του meteo-1

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή