ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι – Ξέσπασμα Ιωάννας: «Παίζει θέατρο, όταν θα βγει από τη φυλακή θα θέλει να με αποτελειώσει»

«Πιστεύω ότι ακόμη και πέντε και 10 χρόνια να μείνει στη φυλακή, όταν θα βγει ο σκοπός της θα είναι να με αποτελειώσει. Όλη η συμπεριφορά της οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα» επεσήμανε η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Επίθεση με βιτριόλι – Ξέσπασμα Ιωάννας: «Παίζει θέατρο, όταν θα βγει από τη φυλακή θα θέλει να με αποτελειώσει»

«Καλό θα ήταν να σταματήσει να παίζει θέατρο. Να σταματήσει να υποτιμά τη νοημοσύνη τη δική μου, του δικαστηρίου και της κοινής γνώμης» σημείωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου αναφερόμενη στην κατηγορουμένη, σε δηλώσεις της έξω από το δικαστήριο μετά τη λήξη της σημερινής ακροαματικής διαδικασίας για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της.

«Έχουμε δει και άλλους θύτες στυγνών εγκλημάτων να προσπαθούν να διαχειριστούν την κοινή γνώμη» ανέφερε η Ιωάννα Παλιοσπύρου και πρόσθεσε πως «είναι προφανές ακόμα και σήμερα ότι δεν υπάρχει ίχνος μεταμέλειας».

«Πιστεύω ότι ακόμη και πέντε και 10 χρόνια να μείνει στη φυλακή, όταν θα βγει ο σκοπός της θα είναι να με αποτελειώσει. Όλη η συμπεριφορά της οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα» επεσήμανε.

⇒ Διαβάστε ακόμη: Συγκλονίζουν οι καταθέσεις των μαρτύρων

Νωρίτερα, κατά την την κατάθεσή της στο δικαστήριο, η Ιωάννα Παλιοσπύρου συγκλόνισε με την περιγραφή της, τονίζοντας ότι καιγόταν και φώναζε για βοήθεια.

Κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων πολιτικής αγωγής, σημειώθηκε ένταση μεταξύ της οικογένειας της Ιωάννας Παλιοσπύρου και της κατηγορούμενης.

Τελευταίες ειδήσεις