Την παραίτησή του από πρόεδρος του ΕΟΔΥ υπέβαλε ο Παναγιώτης Αρκουμανέας – Έγινε δεκτή από τον υπουργό Υγείας

Την παραίτησή του από πρόεδρος του ΕΟΔΥ υπέβαλε ο Παναγιώτης Αρκουμανέας – Έγινε δεκτή από τον υπουργό Υγείας

Παραιτήθηκε ο Παναγιώτης Αρκουμανέας από την προεδρία του ΕΟΔΥ, στέλνοντας σχετική επιστολή στον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παραιτήθηκε ο Παναγιώτης Αρκουμανέας από την προεδρία του ΕΟΔΥ, στέλνοντας σχετική επιστολή στον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη.

Διαβάστε επίσης

Άκης Σκέρτσος: Εμβολιασμοί και τεστ μειώνουν τα κρούσματα – Οι αριθμοί της πανδημίας

Από την πλευρά του ο υπουργός Υγείας αποδέχτηκε την παραίτηση και τον ευχαρίστησε «για την πολύτιμη συμβολή του στον ΕΟΔΥ και στην αντιμετώπιση της πανδημίας», όπως αναφέρουν πήγες του υπ. Υγείας.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο Παναγιώτης Αρκουμανέας ευχαριστεί από καρδιάς τους 2.500 εργαζομένους του ΕΟΔΥ, το επιστημονικό προσωπικό και όλους τους συνεργάτες του, ενώ τους εύχεται καλή δύναμη και συνέχεια στο έργο τους.

Τέλος, κάνοντας έναν προσωπικό απολογισμό σημειώνει: «Θα ήθελα να δηλώσω πως τίμησα το αξίωμα που μου εμπιστεύτηκε η κυβέρνηση αυτής της χώρας με εντιμότητα, μαχητικό πνεύμα και αυταπάρνηση, χωρίς ουδέποτε να παρεκκλίνω από το ηθικό καθήκον μου, και, προπαντός, δίνοντας απόλυτη, αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα στις ανάγκες και στις αγωνίες των συμπολιτών μας».

Διαβάστε όλη την επιστολή παραίτησης του Παναγιώτη Αρκουμανέα:

Την παραίτησή του από πρόεδρος του ΕΟΔΥ υπέβαλε ο Παναγιώτης Αρκουμανέας – Έγινε δεκτή από τον υπουργό Υγείας-1

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή