Ευγνωμοσύνη

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Νοσηλευτών άρχισε την περασμένη Πέμπτη στην Θεσσαλονίκη με τον Πρόεδρο της Δημήτρη Σκουτέλη ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νοσηλευτές στο καιρό της πανδημίας αλλά και την στήριξη που νιώθουν από την κοινωνία.

Μίλησαν ακόμη ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας αλλά και ο Διευθυντής της “Κ” Αλέξης Παπαχελάς, τον οποίο περίμενε και μια έκπληξη (φωτ. Διακρίνονται ο Αλέξης Παπαχελάς με την νοσηλεύτρια Μαρία Σαγάνη).

Ήταν εκεί η νοσηλεύτρια Μαρία Σαγάνη, ο άνθρωπος που τον εμψύχωσε στην ΜΕΘ του Ευαγγελισμού τις πρώτες πολύ δύσκολες ώρες και μέρες της μάχης του με τον κορωνοιό.

Μιλώντας από το βήμα του συνεδρίου ο κ. Παπαχελάς είπε πως «συνειδητοποίησα ότι δεν είναι μόνο οι πιλότοι στο Αιγαίο που φυλάνε Θερμοπύλες. Είναι και άλλοι που ίσως να μην ανταμείβονται όπως θα έπρεπε για να μπορούν να μας δώσουν όσα πρέπει όταν πρέπει» και κατέληξε: «Το πιο περίεργο πράγμα που βίωσα ήταν ότι δεν μπορούσα να ξέρω ποιοι ήταν οι άνθρωποι που στεκόντουσαν δίπλα μου, πως έμοιαζε το πρόσωπό τους. Είχα την αγωνία ότι θα τους συναντούσα στον δρόμο και δεν θα ήξερα ποιοι είναι για να τους πω ένα ευχαριστώ. Για αυτό είμαι εδώ σήμερα, είναι υποχρέωσή μου να είμαι εδώ σήμερα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή