Καιρός: Πού διολίσθησε κάτω από το μηδέν ο υδράργυρος

Καιρός: Πού διολίσθησε κάτω από το μηδέν ο υδράργυρος

Χαμηλές ελάχιστες θερμοκρασίες σημειώθηκαν τις πρωινές ώρες σήμερα στα ηπειρωτικά της χώρας, με τον υδράργυρο να πέφτει τοπικά κάτω και από το μηδέν

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χαμηλές ελάχιστες θερμοκρασίες σημειώθηκαν τις πρωινές ώρες σήμερα στα ηπειρωτικά της χώρας, με τον υδράργυρο να πέφτει τοπικά κάτω και από το μηδέν.

Σύμφωνα με το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, οι χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες σημειώθηκαν:

  • στη Βωβούσα Ιωαννίνων (-0,9),
  • στο Μαυρολιθάρι Φωκίδας (-0,4).

Γενικά αίθριος καιρός

Γενικά αίθριος αναμένεται να είναι σήμερα, Δευτέρα, ο καιρός στη χώρα, με αραιές νεφώσεις οι οποίες κατά τόπους θα είναι πιο πυκνές στα ανατολικά και τα νότια τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Στα βόρεια ηπειρωτικά, το βόρειο Αιγαίο και τις Κυκλάδες θα φτάσει τους 24 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου.

⇒ Διαβάστε ακόμη: Αναλυτική πρόγνωση του καιρού

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή