Κύπρος: Πυρκαγιά στα περίχωρα της Λεμεσού (βίντεο)

Κύπρος: Πυρκαγιά στα περίχωρα της Λεμεσού (βίντεο)

Εστάλησαν στην περιοχή και εναέρια μέσα, ενώ ενισχύονται οι επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαστάσεις λαμβάνει η φωτιά που ξέσπασε στα περίχωρα της Λεμεσού το πρωί της Πέμπτης, με την τοπική πυροσβεστική υπηρεσία να στέλνει ενισχύσει και εναέρια μέσα για την κατάσβεσή της.

Σύμφωνα με την Καθημερινή της Κύπρου, η πυρκαγιά ξέσπασε στη βιομηχανική περιοχή του Αγίου Συλά, στον Ύψωνα, που βρίσκεται στη βορειοδυτική πλευρά της κυπριακής πόλης.

Καθώς η φωτιά ανέπτυξε πολλαπλά μέτωπα, μετέβησαν στην περιοχή αρχικά δύο μισθωμένα πυροσβεστικά ελικόπτερα προς συνδρομή των πυροσβεστικών οχημάτων από τη Λεμεσό.

Τα οχήματα αργότερα αυξήθηκαν σε έξι, σύμφωνα και με την επίσημη ενημέρωση από τον εκπρόσωπο της πυροσβεστικής, καθώς οι φλόγες επεκτάθηκαν σε περίφραξη εργοστασίου ανακύκλωσης παλιών οχημάτων – πράγμα που πιθανόν τις ενισχύσει περαιτέρω.

Στην περιοχή επιχειρεί πλέον και πεζοπόρο τμήμα της αρμόδιας πυροσβεστικής υπηρεσίας (Τμήμα Δασών). Για την πυρκαγιά ενημερώθηκε επίσης η Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού για ενίσχυση με προωθητές γαιών και βυτιοφόρα.

Πηγή: Καθημερινή Κύπρου

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή