Καιρός σήμερα: H κακοκαιρία Αθηνά φέρνει ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Πού θα σημειωθούν

Καιρός σήμερα: H κακοκαιρία Αθηνά φέρνει ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Πού θα σημειωθούν

Με βροχές και καταιγίδες, φαινόμενα που κατά τόπους θα είναι ισχυρά, η κακοκαιρία «Αθηνά» αναμένεται σήμερα να επηρεάσει μεγάλο μέρος της χώρας

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με βροχές και καταιγίδες, φαινόμενα που κατά τόπους θα είναι ισχυρά, η κακοκαιρία «Αθηνά» αναμένεται σήμερα να επηρεάσει μεγάλο μέρος της χώρας.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, οι σημαντικότερες βροχοπτώσεις της ημέρας εκτιμάται ότι θα εκδηλωθούν στην κεντρική και ανατολική ηπειρωτική χώρα, στις Σποράδες, στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και σε τμήματα της Εύβοιας. Στις περιοχές όπου θα εκδηλωθούν καταιγίδες συμπεριλαμβάνεται ο νομός Αττικής και η πόλη της Αθήνας.  

Ιδιαίτερη προσοχή συστήνεται για τους νομούς Μαγνησίας, Λάρισας, Ημαθίας και Πιερίας, όπου οι βροχοπτώσεις εκτιμάται ότι θα έχουν μεγάλη διάρκεια.

Στον προγνωστικό χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζονται τα εκτιμώμενα αθροιστικά ύψη υετού (βροχές/καταιγίδες) έως τις βραδινές ώρες της Παρασκευής.

Καιρός σήμερα: H κακοκαιρία Αθηνά φέρνει ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Πού θα σημειωθούν-1

Στο χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζονται ενδεικτικά οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν στο οδικό δίκτυο της χώρας μετά το μεσημέρι της Παρασκευής, σύμφωνα με την υπηρεσία μας ROADS.

Καιρός σήμερα: H κακοκαιρία Αθηνά φέρνει ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Πού θα σημειωθούν-2

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή