Καπραβέλος: Παρελάσεις χωρίς κόσμο, αν συνεχιστεί η μεγάλη πίεση στο ΕΣΥ 

Καπραβέλος: Παρελάσεις χωρίς κόσμο, αν συνεχιστεί η μεγάλη πίεση στο ΕΣΥ 

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Καμπανάκι» για την πίεση στο Σύστημα Υγείας λόγω κορωνοϊού έκρουσε εκ νέου ο διευθυντής ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος, ζητώντας την επιβολή αυστηρών μέτρων, όσον αφορά τις παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου. 

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Καπραβέλος έκανε λόγο για γολγοθά των υγειονομικών,  καθώς όπως είπε υπάρχει μεγάλη πίεση στις μονάδες λόγω των ανεμβολίαστων ασθενών. «Οι ΜΕΘ είναι γεμάτες, έχουμε βαριά αρρώστους στις μονάδες», πρόσθεσε

Απήυθυνε έκκληση ώστε παρελάσεις και θρησκευτικές εορτές, να πραγματοποιηθούν υπό ισχύ πολύ αυστηρών μέτρων, σημειώνοντας μάλιστα πως αν είναι τόσο μεγάλη η πίεση, τότε να απαγορευτεί η παρουσία κόσμου σε αυτές

Υπογράμμισε δε ότι ο χειμώνας αναμένεται να είναι  δύσκολος και ότι χρειάζονται πολύ αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα. «Δεν μπορεί να δεχθεί άλλη πίεση το ΕΣΥ, όλοι πρέπει να συμβάλλουμε σε αυτό», πρόσθεσε. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή