Κακοκαιρία «Αθηνά»: Καταστροφικό το πέρασμα από τη βόρεια Εύβοια – Πλημμύρισαν σπίτια, έκλεισαν δρόμοι

Κακοκαιρία «Αθηνά»: Καταστροφικό το πέρασμα από τη βόρεια Εύβοια – Πλημμύρισαν σπίτια, έκλεισαν δρόμοι

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νύχτα καταστροφής βίωσε η βόρεια Εύβοια λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης που προκάλεσε εκτεταμένες πλημμύρες και σημαντικές ζημιές σε υποδομές και σπίτια, σε περιοχές που είχαν πληγεί και από τις καταστροφικές πυρκαγίες του Αυγούστου.

Η κακοκαιρία «Αθηνά» σάρωσε τα πάντα στο πέρασμα της από τα Βασιλικά του δήμου Ιστιαίας Αιδηψού και τις περιοχές Αχλαδι, Κοτσικιά και Αγία Άννα στο δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας.

«Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί στον δήμο» ανέφερε στην ιστοσελίδα evima.gr ο δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας. «Πλημμύρισαν τα πάντα. Στο Αχλάδι, την Κοτσικιά και την Αγία Άννας όλο το βράδυ προσπαθούσαμε να βγάλουμε τον κόσμο από τα πλημμυρισμένα σπίτια».

Κακοκαιρία «Αθηνά»: Καταστροφικό το πέρασμα από τη βόρεια Εύβοια – Πλημμύρισαν σπίτια, έκλεισαν δρόμοι-1

Ο αντιπεριφερειάρχης της Π. Ε. Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης, από την πλευρά του έκανε λόγο για δεκάδες τα πλημμυρισμένα σπίτια». «Οι δυο Δήμοι έχουν υποστεί μεγάλη καταστροφή και ξεκινάμε σε πρώτη φάση τον καθαρισμό στο επαρχιακό και δημοτικό οδικό δίκτυο».

Κατολισθήσεις σημειώθηκαν σε Αχλάδι και Κοτσικιά, ενώ πδιεκόπη η κυκλοφορία στον δρόμο που οδηγεί προς την παραλία Κοτσικιάς.

Οι αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή, ενώ σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού αναμένονται και σήμερα, Κύριακή, έντονα φαινόμενα στην περιοχή. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή