Συνελήφθη ο 20χρονος δραπέτης από το Νοσοκομείο Νίκαιας

Συνελήφθη ο 20χρονος δραπέτης από το Νοσοκομείο Νίκαιας

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εντοπίστηκε και συνελήφθη μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο στην Αγ. Βαρβάρα, το απόγευμα της Δευτέρας, ο 20χρονος προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Αυλώνα, ο οποίος είχε δραπετεύσει την περασμένη Παρασκευή (8/10) κατά τη διάρκεια της μεταγωγής του στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος κρατούμενος, τις πρωινές ώρες της Παρασκευής, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Νίκαιας για εξετάσεις.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές κατά την διάρκεια της εξέτασης, ένας από τους δύο αστυνομικούς που τον συνόδευαν πήγε να επικυρώσει κάποια έγγραφα, και τότε ο νεαρός έσπρωξε την άλλη αστυνομικό που βρισκόταν στον χώρο και κατάφερε να δραπετεύσει. 

Ο δραπέτης είναι υπόδικος για ληστεία, καθώς στις 19 Ιουνίου επιτέθηκε σε 63χρονη γυναίκα στη Νίκαια για να της αρπάξει τον χρυσό σταυρό από τον λαιμό της.

Αφού την έριξε στην άσφαλτο και τη γρονθοκόπησε, της ξερίζωσε τούφες από τα μαλλιά μαζί με δέρμα, αφήνοντας την λιπόθυμη από τη σφοδρότητα των χτυπημάτων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή