Πυρκαγιά στο Μάτι: Η πρώτη αντίδραση της πλευράς Δούρου για το εισαγγελικό πόρισμα

Πυρκαγιά στο Μάτι: Η πρώτη αντίδραση της πλευράς Δούρου για το εισαγγελικό πόρισμα

Η εισαγγελική πρόταση παραπέμπει σε δίκη συνολικά 27 άτομα

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά την εισαγγελική πρόταση για παραπομπή της εντολέως του και άλλων 26 κατηγορουμένων για την τραγωδία από πυρκαγιά στο Μάτι, ο συνήγορος της Ρένας Δούρου, Θεόδωρος Σχινάς, αναφέρει σε δήλωση του:

«Σήμερα βρισκόμαστε ακόμη σε ένα αρχικό στάδιο της υπόθεσης, χωρίς να γνωρίζουμε αν και ποια πρόσωπα και για ποιες κατηγορίες τελικά θα παραπεμφθούν από το Δικαστικό Συμβούλιο. 

Η κ. Δούρου βρίσκεται στην διάθεση της Δικαιοσύνης από την πρώτη στιγμή, ώστε να συμβάλλει στην διερεύνηση της αλήθειας από όποια θέση κι αν της ζητηθεί». 

Σημειώνεται ότι η εισαγγελική πρόταση παραπέμπει σε δίκη και τον τότε δήμαρχο της περιοχής Ηλία Ψινάκη καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας.

Ειδικότερα, ανάμεσα στους 27 βρίσκονται ο πρώην επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας Ιωάννης Καπάκης, ο σημερινός αρχηγός της Πυροσβεστικής Στέφανος Κολοκούρης, στελέχη της Πολιτικής Προστασίας, της ΕΛ.ΑΣ., της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, και βέβαια ο 70χρονος που ευθύνεται για την έναρξη της φωτιάς στο Νταού Πεντέλης [Διαβάστε περισσότερα]

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή