Ρόδος: Καταγγελία για βιασμό 8χρονης – Νοσηλεύεται σε ίδρυμα

Ρόδος: Καταγγελία για βιασμό 8χρονης – Νοσηλεύεται σε ίδρυμα

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου έχει δώσει εντολή σε κάθε αρμόδια υπηρεσία να κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ίδρυμα της Ρόδου νοσηλεύεται υπό την εποπτεία κοινωνικής λειτουργού και παιδιάτρου ένα κορίτσι 8 ετών, έπειτα από καταγγελία πως έπεσε θύμα βιασμού. Πρόκειται για κορίτσι που κατάγεται από χωριό της Ρόδου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ροδιακή», η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου έχει δώσει εντολή σε κάθε αρμόδια υπηρεσία να κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες. 

Βάσει πληροφοριών του ίδιου μέσου, σε πρώτη φάση διαπιστώθηκε ότι έχει τελεστεί βιασμός παρά φύση και ενεργοποιήθηκε άμεσα η διαδικασία διώξεων και κατεπείγουσας έρευνας.

Στο επίκεντρο της έρευνας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρίσκονται πρόσωπα με τα οποία είχε επαφές η 8χρονη, ενώ θα κληθούν να δώσουν καταθέσεις συγγενικά πρόσωπα του κοριτσιού.

Με πληροφορίες από rodiaki.gr

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή