Ηράκλειο: Έκλεψαν από σπίτι κοσμήματα και λίρες αξίας 13.000 ευρώ – Συνελήφθη 18χρονη

Ηράκλειο: Έκλεψαν από σπίτι κοσμήματα και λίρες αξίας 13.000 ευρώ – Συνελήφθη 18χρονη

Χρήματα, κοσμήματα και άλλα τιμαλφή (χρυσές λίρες), συνολικής χρηματικής αξίας 13.000 ευρώ σύμφωνα με την αστυνομία, αφαίρεσαν από σπίτι στο Ηράκλειο Κρήτης μια 18χρονη και ένας 23χρονος

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη μίας 18χρονης, η οποία φέρεται από κοινού με έναν 23χρονο να έκλεψαν από σπίτι στο Ηράκλειο Κρήτης χρήματα, κοσμήματα και χρυσές λίρες, συνολικής αξίας 13.000 ευρώ, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική προανάκριση, η 18χρονη μαζί με τον 23χρονο Βραζιλιάνο -σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία- φέρονται να εισέβαλαν στο σπίτι τις προηγούμενες ημέρες, ενώ οι ιδιοκτήτες πιθανώς απουσίαζαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, η 18χρονη και ο 23χρονος είχαν μισθώσει κατοικία κάτω από το σπίτι που έγινε η κλοπή.

Πηγές που επικαλείται το ίδιο μέσο ανέφεραν πως, κατά τον εντοπισμό της, η 18χρονη φορούσε αλυσίδα που είχε κλαπεί.

Οι αρχές φέρονται να βρίσκονται κοντά στον εντοπισμό και του 23χρονου, ωστόσο για την περίπτωσή του έχει παρέλθει το αυτόφωρο.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Με πληροφορίες από cretalive.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή