Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Κλειστά αύριο τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί στο Μοσχάτο

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Κλειστά αύριο τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί στο Μοσχάτο

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή τα σχολεία, τα εσπερινά και οι παιδικοί σταθμοί στον δήμο Μοσχάτου, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος»

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή τα σχολεία, τα εσπερινά και οι παιδικοί σταθμοί στον δήμο Μοσχάτου, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος» με απόφαση του δημάρχου της πόλης Ανδρέα Ευθυμίου.

Στην ανακοίνωσή του, ο δήμαρχος αναφέρει: «Αναστέλλουμε τη λειτουργία των Σχολικών Μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και των Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας, την Παρασκευή 15/10/2021, καθώς και των εσπερινών Γυμνασίων και Λυκείων από σήμερα Πέμπτη 14/10/2021 έως και αύριο Παρασκευή 15/10/2021, ως προληπτικό μέτρο για την ασφάλεια των μαθητών».

Σημειώνεται ότι τουλάχιστον 90 κλήσεις έχει δεχθεί μέχρι στιγμής η Πυροσβεστική για απαντλήσεις υδάτων, κοπές δέντρων και πλημμύρες κυρίως σε υπόγεια σε Νέα Φιλαδέλφεια, Κάτω Πατήσια, Περιστέρι, Μοσχάτο και Κηφισιά [Διαβάστε περισσότερα].

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή