Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Ενισχύονται οι δυνάμεις για τον εντοπισμό του 70χρονου στην Εύβοια

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Ενισχύονται οι δυνάμεις για τον εντοπισμό του 70χρονου στην Εύβοια

Ο 70χρονος είχε αναφέρει στις αρχές πως βρισκόταν σε ένα βοσκοτόπι και ότι ήταν κυκλωμένος από χείμαρρο που έχει φουσκώσει

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενισχύονται οι δυνάμεις στην επιχείρηση για τον εντοπισμό 70χρονου άνδρα στην περιοχή Τσακαίοι του δήμου Καρύστου στην Εύβοια.

⇒ Διαβάστε επίσης: Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Ανησυχία για τη Βόρεια Εύβοια

Συνολικά επιχειρούν 20 πυροσβέστες με επτά οχήματα, ομάδα έρευνας διάσωσης της 7ης ΕΜΑΚ και ένα ελικόπτερο, ενώ μεταβαίνει και ομάδα Σ.ΜΗ.Ε.Α από την ΠΕ.ΠΥ.Δ. Αττικής. Παράλληλα, συνδράμουν το Λιμενικό Σώμα και εθελοντές.

Σε επικοινωνία του με τις αρχές νωρίτερα, ο 70χρονος είχε περιγράψει πως βρισκόταν σε ένα βοσκοτόπι και ότι ήταν κυκλωμένος από χείμαρρο που έχει φουσκώσει.

Σημειώνεται ότι η υπερχείλιση ποταμού στα Νέα Στύρα, η διακοπή της κυκλοφορίας στο δρόμο που οδηγεί στην περιοχή, τα 8 πλημμυρισμένα σπίτια και ο απεγκλωβισμός των οικογενειών που είδαν τα νερά να μπαίνουν στα σπίτια τους, μαζί με τον αγνοούμενο 70χρονο βοσκό, είναι τα καθοριστικά σημεία που όλη τη νύχτα έκαναν έντονη την αγωνία στην περιοχή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή