Σεισμός 4,3 Ρίχτερ στο Αρκαλοχώρι

Σεισμός 4,3 Ρίχτερ στο Αρκαλοχώρι

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,3 της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε με το επίκεντρο να εντοπίζεται 5 χλμ. βορειοανατολικά της πόλης του Αρκαλοχωρίου.

Ο σεισμός καταγράφηκε από το σεισμολογικό δίκτυο στις 05:44 ώρα Ελλάδος και έγινε σε απόσταση 341 χλμ. νότια/νοτιοανατολικά των Αθηνών.

Πέραν αυτής της σεισμικής δόνησης, το δωδεκάωρο που προηγήθηκε καταγράφηκε έντονη σεισμική δραστηριότητα, καθώς από το βράδυ της Τρίτης μέχρι νωρίς σήμερα το πρωί έχουν καταγραφεί μια σειρά από δονήσεις που άλλες έγιναν περισσότερο και άλλες λιγότερο αισθητές.

Στις 21:48 έγινε σεισμός 3,2 Ρίχτερ, στις 23:14 μία ακόμη δόνηση 3,5 Ρίχτερ, ενώ δέκα περίπου λεπτά πριν από τη μία μετά τα μεσάνυχτα καταγράφηκε δόνηση 3,2 Ρίχτερ. Η σεισμική δραστηριότητα συνεχίστηκε με δόνηση 3,4 Ρίχτερ στις 04:29 ενώ δύο λεπτά αργότερα, στις 04:31 καταγράφηκε μία ακόμη δόνηση 3,3 Ρίχτερ. Μετά το σεισμό των 4,3 Ρίχτερ το πρωί, ακολούθησε μία ακόμη δόνηση μεγέθους 3 Ρίχτερ στις 06:50.

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή