Επίδομα θέρμανσης: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα, οι ημερομηνίες για την καταβολή της πρώτης δόσης

Επίδομα θέρμανσης: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα, οι ημερομηνίες για την καταβολή της πρώτης δόσης

Στην Αθήνα σήμερα το πετρέλαιο θέρμανσης ξεκινά από το 1,13 ευρώ/λίτρο - Το επίδομα θα δοθεί προκαταβολικά τουλάχιστον σε όσους ήταν δικαιούχοι και πέρυσι

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο καιρός μπορεί να έχει βοηθήσει και οι περισσότεροι καταναλωτές τουλάχιστον στα αστικά κέντρα να μην έχουν προμηθευτεί ακόμη πετρέλαιο θέρμανσης. Στην Αθήνα σήμερα το πετρέλαιο θέρμανσης ξεκινά από το 1,13 ευρώ/λίτρο, ενώ στην Αγία Παρασκευή υπάρχουν πρατήρια που προμηθεύουν πετρέλαιο ακόμη και με 1,20€/λίτρο. Στις Κυκλάδες βέβαια ο καταναλωτής θα πρέπει να βάλει πιο βαθιά το χέρι στη τσέπη καθώς σε αυτές τις περιοχές το πετρέλαιο θέρμανσης κινείται στην περιοχή του 1,30€/λίτρο-1,37€/λίτρο.

Πάντως από το οικονομικό επιτελείο τρέχουν για να βγουν οι υπουργικές αποφάσεις ώστε η πλατφόρμα να μπορεί να είναι έτοιμη μέχρι και τις 10 Νοεμβρίου. Φέτος, όπως είχε γράψει και το moneyreview.gr το επίδομα θα δοθεί προκαταβολικά τουλάχιστον σε όσους ήταν δικαιούχοι και πέρυσι. Στο μικροσκόπιο του υπουργείου Οικονομικών έχουν μπει οι περσινές παραγγελίες και τα τιμολόγια δικαιούχων ώστε να μπορέσει να δοθεί ακόμη και προκαταβολικά το μεγαλύτερο κομμάτι του επιδόματος μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου στους ήδη δικαιούχους. 

Διαβάστε τη συνέχεια στο moneyreview.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή