Χαλάνδρι: Στην κυκλοφορία το τμήμα της Παπανικολή που είχε υποστεί καθίζηση

Χαλάνδρι: Στην κυκλοφορία το τμήμα της Παπανικολή που είχε υποστεί καθίζηση

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα του οδόστρωματος επί της οδού Παπανικολή, στο Χαλάνδρι, που υπέστη καθίζηση την περασμένη εβδομάδα, λόγω κακοτεχνίας του παρελθόντος από εταιρεία τηλεφωνικών δικτύων.

Η καθίζηση οφείλεται σε διάτρηση του αγωγού απορροής ομβρίων από αγωγούς τηλεφωνικού δικτύου, με συνέπεια τη σπηλαίωση του υπεδάφους στο σημείο του ρήγματος επί του παλαιού αγωγού ομβρίων της ΕΥΔΑΠ. 

Ακολούθησε σήμανση για την αποφυγή ατυχημάτων και άμεση έναρξη των εργασιών αποκατάστασης. Για το γεγονός, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης τόνισε: «Στόχος μας ήταν η αποκατάσταση του προβλήματος που προκλήθηκε από κακοτεχνίες του παρελθόντος, με ταχείς διαδικασίες προκειμένου να ξαναδοθεί με ασφάλεια ξανά ο δρόμος στην κυκλοφορία, γι΄αυτό και τα συνεργεία μας δούλεψαν όλες αυτές τις μέρες με εντατικούς ρυθμούς». 

ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή