ΕΔΕ: Συνέδριο για τα ανθρώπινα δικαιώματα υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας

ΕΔΕ: Συνέδριο για τα ανθρώπινα δικαιώματα υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας

Από την Παρασκευή 29 έως και την Κυριακή 31 Οκτωβρίου, πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, συνέδριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η έναρξη του συνεδρίου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα που διοργανώνει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Tην έναρξη του συνεδρίου θα τιμήσει με την παρουσία της και θα απευθύνει χαιρετισμό η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΔΕ, δυνατότητα υποβολής αιτήσεων συμμετοχής έχουν Δικαστικοί Λειτουργοί, Δικηγόροι καθώς και οι σπουδαστές της Εθνικής Σχολής Δικαστών.  

Λόγω των ειδικών συνθηκών που επιβάλλει η πανδημία, η φυσική παρουσία επιτρέπεται μόνο για όσους είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο και προσκομίζουν το αντίστοιχο πιστοποιητικό.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων

Την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 18.00’ θα γίνει η έναρξη του τριήμερου Συνεδρίου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα που διοργανώνει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων. Tην έναρξη του Συνεδρίου θα τιμήσει με την παρουσία της και θα απευθύνει χαιρετισμό η Α.Ε. η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Το Συνέδριο θα καλυφθεί ζωντανά μέσω live streaming από την ηλεκτρονική σελίδα της Ένωσης ( www.ende.gr ) καθώς και από το facebook.

Οι συνάδελφοι δικαστικοί λειτουργοί, οι δικηγόροι και οι σπουδαστές της ΕΣΔΙ μπορούν μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Οκτωβρίου να δηλώνουν την δια ζώσης συμμετοχή τους στο Συνέδριο.

Η είσοδος και η παρουσία δημοσιογράφων όλες τις ημέρες του Συνεδρίου είναι ελεύθερη με τις προϋποθέσεις της ΚΥΑ για την αποφυγή μετάδοσης του Covid. Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης το πέρας της προσέλευσης των συνέδρων θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί στις 17.45’.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή