Θεσσαλονίκη: Ματαιώθηκε η μαθητική παρέλαση λόγω εθνικού πένθους

Θεσσαλονίκη: Ματαιώθηκε η μαθητική παρέλαση λόγω εθνικού πένθους

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη ματαίωση της μαθητικής παρέλασης που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 27 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, προχώρησε το υπουργείο Εσωτερικών, λόγω του θανάτου της Φώφης Γεννηματά.

Η απόφαση Μητσοτάκη για κήρυξη εθνικού πένθους λόγω του αιφνίδιου θανάτου της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, συμπίπτει με την ημερομηνία διεξαγωγής της μαθητικής παρέλασης στην πόλη, ως εκ τούτου αποφασίστηκε η ματαίωση της.

«Μετά την κήρυξη από τον Πρωθυπουργό της Χώρας της 27ης Οκτωβρίου ως ημέρας εθνικού πένθους για την εκδημία της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, πρώην Αναπληρωτή Υπουργού, πρώην Υφυπουργού, πρώην Νομάρχη Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθηνών – Πειραιώς και Βουλευτή, Φωτεινής Γεννηματά δεν θα πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση της 27ης Οκτωβρίου στη Θεσαλονίκη» αναφέρει η ανακοίνωση.

Η απόφαση αυτή αφορά μόνο στην πόλη της Θεσσαλονίκης, καθώς οι υπόλοιπες μαθητικές παρελάσεις που έχουν προγραμματιστεί στους υπόλοιπους δήμους θα διεξαχθούν κανονικά.

Θεσσαλονίκη: Ματαιώθηκε η μαθητική παρέλαση λόγω εθνικού πένθους-1

Πηγή: grtimes

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή