Επεισόδια στα Μέγαρα: Τραυματίστηκαν 4 αστυνομικοί από σκάγια και πέτρες

Επεισόδια στα Μέγαρα: Τραυματίστηκαν 4 αστυνομικοί από σκάγια και πέτρες

Τέσσερις τραυματίες αστυνομικοί διμοιρίας των ΜAT στα Μέγαρα, οι δύο από σκάγια καραμπίνας στα πόδια, και δύο από πέτρες

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια επεισοδίων, τα ξημερώματα, στα Μέγαρα, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον θάνατο του 20χρονου Ρομά στο περιστατικό του Περάματος.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, οι δύο αστυνομικοί δέχθηκαν σκάγια από καραμπίνα, ενώ οι άλλοι δύο τραυματίστηκαν από πέτρες. Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο διακομίστηκαν οι τρεις εκ των αστυνομικών.

⇒ Διαβάστε επίσης: Καταδίωξη στο Πέραμα: Οι καταθέσεις των αστυνομικών

Οι συγκεντρωμένοι έκαψαν λάστιχα και διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική Αθηνών-Κορίνθου, και στα δύο ρεύματα, στο ύψος των Μεγάρων.

Εως αυτή την ώρα η ΕΛΑΣ δεν έχει προχωρήσει σε προσαγωγές. 

Ανάλογες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, με αποκλεισμό δρόμων έγιναν και στο 95ο χιλιόμετρο στο ύψος του Ζευγολατιού αλλά και στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Καλαμάτας, στον κόμβο των Αρφαρών, στην Μεσσηνία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή