Καταδίωξη στο Πέραμα: «Τυφλή» η κάμερα του λεωφορείου

Καταδίωξη στο Πέραμα: «Τυφλή» η κάμερα του λεωφορείου

Η κάμερα στο λεωφορείο που ενεπλάκη στο περιστατικό του Περάματος δεν θα ρίξει φως στις συνθήκες της αιματηρής καταδίωξης.

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κάμερα στο λεωφορείο που ενεπλάκη στο περιστατικό του Περάματος δεν θα ρίξει φως στις συνθήκες της αιματηρής καταδίωξης.

Διαβάστε ακόμη: Οι υπηρεσιακές αναφορές των αστυνομικών για την καταδίωξη 

Πηγές από τη διεύθυνση ασφάλειας, αναφέρουν ότι η κάμερα, την ύπαρξη της οποίας επιβεβαίωσε ο οδηγός στους αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών, δεν έχει καταγράψει το συμβάν.

Και αυτό διότι, όπως λένε οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, η συσκευή είχε τεχνικό πρόβλημα και κατέγραφε μεν εικόνα αλλά με συνεχείς διακοπές.

Την κρίσιμη ώρα της συμπλοκής η κάμερα δεν κατέγραφε, κάτι που διαπίστωσαν οι αστυνομικοί όταν είδαν το περιεχόμενο της κάρτας μνήμης.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο οδηγός του λεωφορείου δεν γνώριζε ότι η κάμερα δεν λειτουργούσε σωστά. Ο τελευταίος πάντως, εξετάστηκε από τους αστυνομικούς και κατέθεσε για το συμβάν πριν από τους αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ.

Αστυνομικές πηγές υποστηρίζουν ότι ο οδηγός επιβεβαίωσε σε γενικές γραμμές τους ισχυρισμούς των αστυνομικών. Είπε δηλαδή ότι μόλις εγκλωβίστηκε ο οδηγός του λευκού Hyundai έκανε όπισθεν προκειμένου να εμβολίσει τους δικυκλιστές και να διαφύγει, με τους αστυνομικούς να κάνουν χρήση των όπλων τους για να ακινητοποιήσουν το όχημα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή