Καταδίωξη στο Πέραμα: Νέες κινητοποιήσεις και διακοπές κυκλοφορίας τη νύχτα σε Αττική – Πελοπόννησο

Καταδίωξη στο Πέραμα: Νέες κινητοποιήσεις και διακοπές κυκλοφορίας τη νύχτα σε Αττική – Πελοπόννησο

Διακοπές κυκλοφορίας σημειώθηκαν τη νύχτα σε τμήματα του οδικού δικτύου σε Αττική και Πελοπόννησο, λόγω συγκεντρώσεων για την αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διακοπές κυκλοφορίας σημειώθηκαν τη νύχτα στη λεωφόρο ΝΑΤΟ, στην περιφερειακή Αιγάλεω, στον αυτοκινητόδρομο Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος της Ροδοδάφνης Αιγίου, στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της περιοχής Σαγέικα Αχαΐας, αλλά και στην εθνική οδό Άργους – Ναυπλίου, στο ύψος της Νέας Κίου, λόγω συγκεντρώσεων για την αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα, η οποία σαν αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 20χρονου.

Οι συγκεντρωμένοι έβαλαν φωτιές σε λάστιχα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του skai.gr, σε ορισμένες περιπτώσεις εκτόξευσαν πέτρες σε διερχόμενα οχήματα.

⇒ Διαβάστε επίσης: Επίθεση με πέτρες και ξύλα κατά αστυνομικών στο Ζεφύρι

Περί τα μεσάνυχτα, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος της Ροδοδάφνης του Αιγίου, μετά την αποχώρηση διαδηλωτών που διαμαρτύρονταν για τον θάνατο του 20χρονου στο αιματηρό περιστατικό του Περάματος.

Κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού, οι διαδηλωτές είχαν ανάψει φωτιές στο οδόστρωμα, ενώ στο σημείο βρίσκονταν αστυνομικές δυνάμεις και οχήματα της Πυροσβεστικής.

Περίπου στις 3 π.μ., αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των αυτοκινήτων και στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της περιοχής Σαγέικα, στην Αχαΐα.

Μετά την αποχώρηση των διαδηλωτών που είχαν βάλει φωτιές, ακολούθησε καθαρισμός του οδοστρώματος, ώστε να είναι ασφαλής η εθνική οδός για τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Με πληροφορίες από skai.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή