ΕΛΑΣ για γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: «Δεν είχε υπάρξει καταγγελία για τον 54χρονο»

ΕΛΑΣ για γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: «Δεν είχε υπάρξει καταγγελία για τον 54χρονο»

Δεν είχε υπάρξει καμία καταγγελία σε βάρος του 54χρονου από την Ιεράπετρα που που δολοφόνησε με μαχαίρι την πρώην σύζυγό του, αναφέρει η ΕΛΑΣ

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν είχε υπάρξει καμία καταγγελία σε βάρος του 54χρονου από την Ιεράπετρα που δολοφόνησε με μαχαίρι την πρώην σύζυγό του, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ, μετά από δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η γυναίκα τον είχε καταγγείλει στην Αστυνομία, χωρίς ωστόσο να του γίνει κάποια σύσταση. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αναπαράγονται σε διάφορα μέσα και στο διαδίκτυο αναφορικά με την υπόθεση ανθρωποκτονίας που έλαβε χώρα στο νομό Λασιθίου, από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, ανακοινώνεται ότι:

Σε καμία αστυνομική Υπηρεσία του ανωτέρω νομού, δεν είχε καταγραφεί ή καταγγελθεί οτιδήποτε, σε βάρος του εμπλεκόμενου ημεδαπού, που να σχετίζεται με την υπόθεση».

Ο 54χρονος βρίσκεται πλέον στα χέρια των Αρχών. Σημειώνεται ότι αφού δολοφόνησε τη σύζυγό του, στεκόταν για περισσότερες από επτά ώρες μπροστά σε γκρεμό και απειλούσε να αυτοκτονήσει, κρατώντας στα χέρια του και το μαχαίρι του εγκλήματος.

Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις, το ειδικό κλιμάκιο κατάφερε να τον προσεγγίσει και να τον πείσει να εισέλθει στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίον τον μετέφερε φρουρούμενο στο νοσοκομείο της περιοχής.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή