Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: Το τελευταίο αντίο στην 48χρονη (εικόνες)

Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: Το τελευταίο αντίο στην 48χρονη (εικόνες)

Τραγικές φιγούρες τα τέσσερα παιδιά της

2' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η τελευταία πράξη της τραγωδίας, με θύμα την 48χρονη Νεκταρία που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον 54χρονο πρώην σύζυγό της, γράφεται στον Αμπελούζο Ηρακλείου.

Συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου, προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο στην άτυχη γυναίκα. Τραγικές φιγούρες τα τέσσερα παιδιά της αλλά και η ηλικιωμένη μητέρα της, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, δεν ξέρει ότι το παιδί της δολοφονήθηκε.

Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: Το τελευταίο αντίο στην 48χρονη (εικόνες)-1
Φωτ. cretalive

Με τραύματα από μαχαίρι στο νοσοκομείο ο συζυγοκτόνος

Σύμφωνα με το cretapost, ο 54χρονος συζυγοκτόνος παρέμεινε το βράδυ στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας καθώς αυτοτραυματίστηκε με το φονικό όπλο.

Ο δράστης μετά την άγρια δολοφονία της 48χρονης πήγε σε γκρεμό που υπήρχε δίπλα από το ξενοδοχείο και απειλούσε να αυτοκτονήσει ενώ όπως φαίνεται μαχαιρώθηκε δύο φορές στο στήθος. 

Μετά από επτά ώρες διαπραγματεύσεων με την ΕΛ.ΑΣ., παρουσία του μεγάλου του γιου, ο 54χρονος τελικά πείστηκε να μην βάλει τέλος στη ζωή του και να παραδοθεί. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

«Φέρει δύο τραύματα από αμβλύ όργανο στο αριστερό στήθος. Το ένα επιφανειακό το άλλο λίγο πιο βαθύ. Οι γιατροί τον περιέθαλψαν ενώ δεν χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση», τόνισε ο διοικητής του νοσοκομείου Ιεράπετρας, Μανώλης Καλλιονάκης.

Πώς πείστηκε να παραδοθεί

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τελευταία λεπτά της παράδοσης, δύο παράγοντες έπαιξαν τον ρόλο τους. Ο πρώτος ότι οι διαπραγματευτές είπαν ότι η 48χρονη ζει αλλά είναι στην εντατική, κάτι που τον έκανε να κάνει ένα βήμα πίσω, αλλά και ότι παράλληλα είχε αρχίσει να βρέχει.

 Σύμφωνα με τη μαρτυρία της διευθύντριας του ξενοδοχείου, όπου έγινε η άγρια δολοφονία, ο δράστης ήταν απόλυτα ψύχραιμος, ενώ είχε προαναγγείλει την πρόθεσή του να την σκοτώσει.

Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: Το τελευταίο αντίο στην 48χρονη (εικόνες)-2

Το χρονικό του εγκλήματος

Σύμφωνα με το cretapost, η 48χρονη έφυγε το πρωί από το σπίτι όπου έμενε με το νέο της σύντροφο στην Ιεράπετρα για να πάει σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Περιστεράςπροκειμένου να κάνει ένα δοκιμαστικό για να πιάσει δουλειά.

Διαβάστε ακόμη: ΕΛΑΣ: Δεν είχε υπάρξει καταγγελία για τον 54χρονο

«Η κοπέλα ήρθε το πρωί να κάνει δοκιμαστικά για να δούμε αν θα την πάρουμε του χρόνου. Αυτός, όπως μάθαμε, την ακολούθησε από το σπίτι της. Η μητέρα μου βρισκόταν στο πάρκινγκ όταν η κοπέλα έφτασε στο ξενοδοχείο, συνοδευόμενη από τον φίλο της. Ο φίλος της έφυγε και στη συνέχεια η 48χρονη μπήκε μέσα και πλησίασε την μητέρα μου. Εκείνη την ώρα μπαίνει αυτός με τη μηχανή του μέσα στο πάρκινγκ και την εμβολίζει, την ρίχνει κάτω. Σηκώνεται η Νεκταρία και η μητέρα μου φεύγει για να πάει να τηλεφωνήσει στην αστυνομία. Όταν επέστρεψε η μητέρα μου είδε τον 54χρονο πάλι στο πάρκινγκ απόλυτα ψύχραιμο. Εκείνη δεν γνώριζε ότι λίγα δευτερόλεπτα πριν την είχε σκοτώσει. Και του λέει “Πού είναι η …; Τί της έκανες;” και της απαντά “Είχαμε προηγούμενα” και φεύγει», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, η διευθύντρια του ξενοδοχείου.

«Στην είσοδο δεν έπαιρνε μπροστά η μηχανή του. Την παρατάει και φεύγει με τα πόδια και πάει στο δίπλα χωράφι, που είναι γκρεμός. Εκεί απειλεί εδώ και τρεις ώρες να αυτοκτονήσει με τους αστυνομικούς να βρίσκονται στο σημείο», πρόσθεσε, περιγράφοντας τις επόμενες κινήσεις του δολοφόνου.

Τελευταίες ειδήσεις

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Cretapost, Cretalive

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή