Γυναικοκτονία στην Κρήτη: Απολογείται ο 54χρονος δράστης – Με αλεξίσφαιρο στα δικαστηρια

Γυναικοκτονία στην Κρήτη: Απολογείται ο 54χρονος δράστης – Με αλεξίσφαιρο στα δικαστηρια

Το θύμα βρέθηκε νεκρό στo ξενοδοχείο όπου είχε πάει να κάνει ένα δοκιμαστικό για να πιάσει δουλειά

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα δικαστήρια, προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή, οδηγείται ο 54χρονος δράστης της γυναικοκτονίας που συνέβη στην Κρήτη, την περασμένη Παρασκευή. 

Ο συζυγοκτόνος, που σκότωσε με 16 μαχαιριές την 48χρονη Νεκταρία, λίγο πριν την μεταφορά του στο Δικαστικό Μέγαρο Νεάπολης, μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Σύμφωνα με το creta24.gr, φορούσε αλεξίσφαιρο και κουκούλα. 

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην περιοχή Περιστερά της Ιεράπετρας. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της διευθύντριας του ξενοδοχείου, όπου έγινε η άγρια δολοφονία, ο δράστης ήταν απόλυτα ψύχραιμος, ενώ είχε προαναγγείλει την πρόθεσή του να την σκοτώσει.

Η 48χρονη, με καταγωγή από τις Μοίρες, έφυγε το πρωί από το σπίτι όπου έμενε με το νέο της σύντροφο στην Ιεράπετρα για να πάει στο ξενοδοχείο στην περιοχή της Περιστεράς προκειμένου να κάνει ένα δοκιμαστικό για να πιάσει δουλειά.

Διαβάστε επίσης⇒ Κορωνοϊός: «Κλειδώνουν» οι αποφάσεις για νέα μέτρα – Ειδική καμπάνια για την τρίτη δόση

Η διευθύντρια του ξενοδοχείου δήλωσε ότι τότε είδε με την μητέρα της τον άνδρα να έρχεται και να τη χτυπά: «Εκείνη την ώρα μπαίνει αυτός με τη μηχανή του μέσα στο πάρκινγκ και την εμβολίζει, την ρίχνει κάτω. Σηκώνεται η […], και η μητέρα μου φεύγει για να πάει να τηλεφωνήσει στην αστυνομία. Όταν επέστρεψε η μητέρα μου είδε τον 54χρονο πάλι στο πάρκινγκ απόλυτα ψύχραιμο. Εκείνη δεν γνώριζε ότι λίγα δευτερόλεπτα πριν την είχε σκοτώσει. Και του λέει, “Πού είναι η …; Τι της έκανες;” και της απαντά “είχαμε προηγούμενα” και φεύγει», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, η διευθύντρια του ξενοδοχείου.

Το θύμα βρέθηκε νεκρό στις σκάλες κοντά στον χώρο της πισίνας. Ο 54χρονος επιχείρησε να φύγει με τη μοτοσικλέτα του, ωστόσο δεν τα κατάφερε γιατί το δίκυκλο δεν έπαιρνε μπροστά. Στράφηκε τότε προς τη θάλασσα κατευθυνόμενος προς τον γκρεμό απειλώντας να αυτοκτονήσει. 

Το ζευγάρι έχει τέσσερα παιδιά, το μεγαλύτερο των οποίων είναι 25 ετών.

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή