Συλλυπητήριο μήνυμα Αυγενάκη για τον θάνατο της Δήμητρας Ιορδανίδου

Συλλυπητήριο μήνυμα Αυγενάκη για τον θάνατο της Δήμητρας Ιορδανίδου

Συλλυπητήριο μήνυμα προς την οικογένεια της μαραθωνοδρόμου Δήμητρας Ιορδανίδου, η οποία έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε από φορτηγό, κινούμενη με το ποδήλατό της στη Θεσσαλονίκη, απηύθυνε ο υφυπουργός Αθλητισμού

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συλλυπητήριο μήνυμα προς την οικογένεια της μαραθωνοδρόμου Δήμητρας Ιορδανίδου, η οποία έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε από φορτηγό, κινούμενη με το ποδήλατό της στη Θεσσαλονίκη, απηύθυνε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Διαβάστε ακόμη: Ποια ήταν η 42χρονη ποδηλάτισσα που παρασύρθηκε από το φορτηγό

Ο υφυπουργός Αθλητισμού ανέφερε σε ανάρτησή του στο Τwitter ότι θα αφιερωθούν στη μνήμη της αδικοχαμένης αθλήτριας οι παράλληλες δράσεις οδικής ασφάλειας του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας, ο οποίος προγραμματίζεται να αναβιώσει και να αναβαθμιστεί.

«Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια & οικείους της πρωταθλήτριάς μας, θύμα τροχαίου δυστυχήματος, Δήμητρας Ιορδανίδου. Στη μνήμη της θα αφιερωθούν οι παράλληλες δράσεις οδικής ασφάλειας του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας. Ανακοινώνουμε σύντομα την αναβαθμισμένη αναβίωσή του» έγραψε στην ανάρτησή του ο κ. Αυγενάκης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ / ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή