Κύκλωμα κοκαΐνης: Αρνείται τις κατηγορίες ο ιδιοκτήτης του χώρου που εντοπίστηκαν τα ναρκωτικά

Κύκλωμα κοκαΐνης: Αρνείται τις κατηγορίες ο ιδιοκτήτης του χώρου που εντοπίστηκαν τα ναρκωτικά

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με δήλωση του συνηγόρου που ανέλαβε την υπεράσπισή του, ένας εκ των συλληφθέντων που κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή του Πειραιά, αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου: «Ανέλαβα την υπεράσπιση, μαζί με τον συνεργάτη μου Μανώλη Βαμβουνάκη, του εκ των συλληφθέντων και κατηγορουμένων, στον επαγγελματικό χώρο του οποίου κατεσχέθη η ποσότητα των 12 κιλών κοκαΐνης. Ο εντολέας μου δεν αποδέχεται τη σχετική κατηγορία και στην πρώτη επαφή μαζί του, ανέφερε ότι η ναρκωτική ουσία ευρίσκετο στον προαύλιο χώρο της επιχείρησής του, στον οποίον έχουν πρόσβαση και κυκλοφορούν καθημερινά δεκάδες άτομα. Μόλις λάβουμε αντίγραφα της σχετικής δικογραφίας, θα έχουμε πλήρη εικόνα του περιεχομένου των σε βάρος του κατηγοριών και των σχετικών αποδείξεων, αν υπάρχουν φυσικά».

Υπενθυμίζεται πως η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, στη σύλληψη έξι ατόμων για κατοχή 11 κιλών κοκαΐνης.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για πέντε Έλληνες και έναν αλλοδαπό, οι περισσότεροι από τους οποίους συνελήφθησαν μετά από εκτεταμένη επιχείρηση στην περιοχή του Πειραιά.

Τα ναρκωτικά βρέθηκαν σε κατάστημα εμπορίας φρούτων και λαχανικών της περιοχής, ενώ εκτός από την κοκαΐνη οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν πάνω από 200.000 ευρώ σε μετρητά.

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή