Νέα Υόρκη: Στο νοσοκομείο για εξετάσεις ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Νέα Υόρκη: Στο νοσοκομείο για εξετάσεις ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Σε περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν υπάρχει ανάγκη να υποβληθεί σε αγγειοπλαστική επέμβαση (μπαλονάκι και τοποθέτηση stent) θα υποβληθεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει ανάγκη να υποβληθεί σε αγγειοπλαστική επέμβαση (μπαλονάκι και τοποθέτηση stent), θα υποβληθεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Μανχάταν Μάουντ Σάιναϊ (Mount Sinai).

Κατόπιν τούτου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης -ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής για προγραμματισμένες συναντήσεις- δεν θα αναχωρήσει σήμερα από τις ΗΠΑ.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής, ο Παναγιώτατος υποβλήθηκε την Τρίτη σε ιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο Μάουντ Σάιναϊ, της οποίας τα αποτελέσματα ήταν ικανοποιητικά.

Διαβάστε ακόμη: Ο «πράσινος Πατριάρχης»

Την περασμένη εβδομάδα, μετά την άφιξή του στις ΗΠΑ, ο Οικουμενικός Πατριάρχης εισήχθη σε νοσοκομείο της Ουάσιγκτον λόγω αδιαθεσίας, με τη νοσηλεία του -για ένα βράδυ- να αποδίδεται στην υπερβολική κόπωση.

Χθες, χοροστατούντος του Οικουμενικού Πατριάρχη, πραγματοποιήθηκε η τελετή για τα θυρανοίξια στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στο «Σημείο Μηδέν» στη Νέα Υόρκη.

Με πληροφορίες και από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ειδήσεις

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή