Κορωνοϊός: Διασωληνώθηκε 41χρονη ανεμβολίαστη έγκυος στη Λάρισα

Κορωνοϊός: Διασωληνώθηκε 41χρονη ανεμβολίαστη έγκυος στη Λάρισα

Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας διασωληνώθηκε ανεμβολίαστη εγκυμονούσα νοσηλεύτρια

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας νοσηλεύεται 41χρονη νοσηλεύτρια, η οποία είναι εγκυμονούσα και -σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ και του ΣΚΑΪ- ανεμβολίαστη.

Πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η 41χρονη νοσηλεύτρια είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα, καθώς είχε αρνηθεί να εμβολιαστεί, ωστόσο ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννακός, τόνισε ότι βρισκόταν σε άδεια κύησης και όχι σε αναστολή.

Διανύει τον 6ο μήνα κύησης και οι γιατροί αποφάσισαν να μπει σε ΜΕΘ όταν η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, από την εξέλιξη της υγείας της θα κριθεί αν οι γιατροί θα προβούν σε καισαρική τομή για να «πάρουν» το έμβρυο.

Την ίδια ώρα και στο ίδιο νοσοκομείο διασωληνώθηκε 20χρονος, καθώς η υγεία του επιδεινώθηκε ραγδαία.

Όπως αναφέρει το magnesianews, ο διευθυντής της ορθοπεδικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, Κώστας Μπαργιώτας, έκανε μια ανάρτηση στο Facebook, στην οποία σημειώνει:

«Μια νέα γυναικά πέθανε, άλλη μια έγκυος χαροπαλεύει στο ΠΓΝΛ μαζί με το έμβρυο επειδή κάνεις δεν βγήκε να ενημερώσει έγκυρα πως το εμβόλιο είναι 100% ασφαλές και πως οι γυναίκες που είναι ή σκοπεύουν να μείνουν έγκυες θα έπρεπε να τρομοκρατούνται με τον κίνδυνο να νοσήσουν και όχι με τον φανταστικό κίνδυνο του εμβολίου. Ούτε ο ΕΟΔΥ ούτε το υπουργείο ούτε βέβαια οι Ιατρικοί Σύλλογοι σκεφτήκαν πως μια εκστρατεία ενημέρωσης θα μπορούσε να σώσει ζωές.

ΥΓ. Το ότι υπάρχουν γιατροί που λένε ατιμώρητοι ότι τους κατεβεί περιφρονώντας οδηγίες, αποδείξεις, εργασίες τις οποίες προφανώς δεν διαβάζουν η δεν πιστεύουν, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πως οι Σύλλογοι μας είναι βαθιά νυχτωμένοι».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή