ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Τρεις έγκυες νοσηλεύονται με κορωνοϊό στο Ιπποκράτειο

Τρεις έγκυες έχουν εισαχθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης - Σύμφωνα με πληροφορίες και οι τρεις γυναίκες δεν έχουν εμβολιαστεί

Θεσσαλονίκη: Τρεις έγκυες νοσηλεύονται με κορωνοϊό στο Ιπποκράτειο

Aκόμα μία έγκυος με κορωνοϊό νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσoκομείο στη Θεσσαλονίκη. Η 38χρονη, η οποία διανύει την 17η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, μεταφέρθηκε εχθές από τη Βέροια.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά sites (voria.gr), είναι η τρίτη περίπτωση εγκύου που μεταφέρεται εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο την τελευταία εβδομάδα.

Σημειώνεται ότι χθες διακομίστηκε εσπευσμένα μια ακόμη έγκυος από το νοσοκομείο Γιαννιτσών, η οποία διανύει την 13η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της. Η 38χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει διασωληνωθεί αλλά η κατάσταση της υγείας της θεωρείται κρίσιμη.

Εδώ και λίγες ημέρες, μια 35χρονη έγκυος από τη Θεσσαλονίκη νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο. Η γυναίκα, η οποία και αυτή νοσεί με κορωνοϊό, γέννησε με καισαρική και στη συνέχεια διασωληνώθηκε. Το μωρό, αρχικά είχε διασωληνωθεί, αλλά πλέον είναι καλά στην υγεία του. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι τρεις γυναίκες δεν είχαν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.