Βόλος: Παραδόθηκε ο 39χρονος που σκότωσε την νονά του

Βόλος: Παραδόθηκε ο 39χρονος που σκότωσε την νονά του

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται πλέον ο 39χρονος που σκότωσε με 42 μαχαιριές την 75χρονη νονά του στη Νέα Ιωνία Βόλου.

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές ο άνθρωπος που φέρεται να δολοφόνησε την 75χρονη νονά του στη Νέα Ιωνία του Βόλου.

Ο 40χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίσθηκε μόνος του στις 20.45 και χωρίς τη συνοδεία δικηγόρου, στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και αυτή τη ώρα κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και ανακρίνεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του, ο 40χρονος μόλις εμφανίσθηκε στους αστυνομικούς είπε ότι «έχω μετανοιώσει για ό,τι συνέβη και δεν ξέρω, δεν κατάλαβα πως έφθασα σε αυτό το σημείο να σκοτώσω την νονά μου. Δεν είμαι δολοφόνος. Έφταιγε η κακιά στιγμή. Παραδίδομαι σε εσάς και ας πληρώσω για το κακό που έκανα…».

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Ρουμπίνη Λεονταρή, η 75χρονη δέχτηκε 42 μαχαιριές στο κεφάλι, τον λαιμό, τον θώρακα και τα χέρια. Η σορός της βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου σε υπόγεια αποθήκη της πολυκατοικίας όπου η άτυχη γυναίκα διέμενε. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή