Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή ο 27χρονος κατηγορούμενος για τη ληστεία μετά φόνου

Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή ο 27χρονος κατηγορούμενος για τη ληστεία μετά φόνου

Στον τέταρτο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης οδηγείται ο 27χρονος που κατηγορείται για τη ληστεία μετά φόνου στο κατάστημα ψιλικών επί της οδού Γρ. Λαμπράκη, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, με θύμα τον 44χρονο υπάλληλο

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον τέταρτο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης οδηγείται ο 27χρονος που κατηγορείται για τη ληστεία μετά φόνου στο κατάστημα ψιλικών επί της οδού Γρ. Λαμπράκη, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, με θύμα τον 44χρονο υπάλληλο.

Ο αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος αναμένεται να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί για τις εις βάρος του αποδιδόμενες πράξεις της ανθρωποκτονίας με δόλο, της ληστείας και της οπλοφορίας – οπλοχρησίας, σύμφωνα με τη δίωξη που άσκησε χθες η εισαγγελέας. Κρατείται σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης που εξέδωσε ο ανακριτής.

Στον ίδιο ανακριτή αναμένεται να απολογηθεί και ο 35χρονος κατηγορούμενος ως συνεργός του, που διώκεται για συνέργεια στη ληστεία και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, επειδή στην κατοχή βρέθηκε κάνναβη.

Υπενθυμίζεται πως ο 27χρονος συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας στο σπίτι του, ενώ μία ημέρα νωρίτερα είχε εντοπιστεί ο 35χρονος συνεργός του.

Το χρονικό

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, διερχόμενος πολίτης από κατάστημα ψιλικών στην περιοχή της Τούμπας, εντόπισε τραυματισμένο τον 44χρονο υπάλληλο της επιχείρησης.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, άνδρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε στο προαναφερόμενο κατάστημα, όπου με απειλή όπλου αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

Κατά την αντίδραση του 44χρονου, ο δράστης του κατάφερε χτυπήματα στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο 44χρονος άντρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου, αρχικά, διαπιστώθηκαν κρανιοεγκαφαλικές κακώσεις. Λίγο αργότερα κατέληξε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα

⇒ Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για τη ληστεία μετά φόνου σε ψιλικατζίδικο

Θεσσαλονίκη: Νεκρός υπάλληλος ψιλικατζίδικου μετά από ληστεία

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή