Θριάσιο: Η νοσηλεία των ασθενών γίνεται με απόλυτη ασφάλεια

Θριάσιο: Η νοσηλεία των ασθενών γίνεται με απόλυτη ασφάλεια

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Mε απόλυτη ασφάλεια γίνεται η νοσηλεία των ασθενών στο Νοσοκομείο Θριάσιο και σε καμία περίπτωση δεν τέθηκε σε κίνδυνο η υγεία των ασθενών, καθώς τηρούνται όλοι οι κανόνες και οι διαδικασίες που έχει θέσει σε ισχύ η Διοίκηση και το επιστημονικό συμβούλιο του Νοσοκομείου», απαντά η διοίκηση του νοσοκομείου, με αφορμή δημοσιεύματα. 

Σημειώνει ότι στο νοσοκομείο έχει δημιουργηθεί χώρος εξέτασης περιστατικών θετικών στον κορωνοϊό ως επέκταση του χώρου των ΤΕΠ, όπως άλλωστε προβλέπεται και από τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, προκειμένου να εξετάζονται και να αντιμετωπίζονται οι θετικοί στη νόσο ασθενείς με ασφάλεια. Προσθέτει ότι όσοι ασθενείς χρήζουν εισαγωγής, μεταφέρονται στις κλίνες covid του νοσοκομείου στον τέταρτο όροφο βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Καταλήγει ότι αυτήν τη στιγμή νοσηλεύεται εκτός ΜΕΘ με απόλυτη ασφάλεια ένα περιστατικό non-covid το οποίο είναι δηλωμένο στην πλατφόρμα του ΕΚΑΒ.

Ειδήσεις σήμερα

Σε κλοιό το ΕΣΥ, στα όριά τους ΜΕΘ και υγειονομικοί

«Ρωγμές» στο τείχος των ανεμβολίαστων

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή