Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του Σ. Βαλυράκη

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του Σ. Βαλυράκη

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη σημειώθηκε χθες καθώς, όπως ενημέρωσαν οι δικηγόροι της οικογένειας του εκλιπόντος, η εισαγγελέας Εφετών Εύβοιας, Βασιλική Δεληστάθη, «δέχθηκε τυπικά και ουσιαστικά την προσφυγή μας και παρήγγειλε την άσκηση ποινικής δίωξης για την πράξη της ανθρωποκτονίας από πρόθεση εις βάρος των προσώπων που βαρύνουν οι σχετικές ενδείξεις». Η προσφυγή που είχαν ασκήσει οι δικηγόροι της οικογένειας Βαλυράκη αφορούσε την απόφαση να μπει η υπόθεση στο αρχείο ως «ατύχημα».

Οι δικηγόροι ανέφεραν χθες σε ανακοίνωσή τους ότι έγινε δεκτή η προσφυγή καθώς από «σωρεία ευρημάτων και στοιχείων της δικογραφίας, τα οποία τεκμηριωμένα εκθέταμε και αξιολογούσαμε, προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ότι ο θάνατος δεν οφείλεται σε ατύχημα, αλλά σε ανθρωποκτονία από πρόθεση». Μετά τις νέες εξελίξεις, η δικογραφία διαβιβάστηκε ξανά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας, η οποία την παρέπεμψε στον τακτικό ανακριτή του Πρωτοδικείου Χαλκίδας παραγγέλνοντας τη διενέργεια τακτικής ανάκρισης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή