Πολεμικό Ναυτικό: Ο διοικητής του «Charles de Gaulle» στη φρεγάτα «Αδρίας» (βίντεο)

Πολεμικό Ναυτικό: Ο διοικητής του «Charles de Gaulle» στη φρεγάτα «Αδρίας» (βίντεο)

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την φρεγάτα «Αδρίας» επισκέφθηκε ο Γάλλος διοικητής της Ναυτικής Δύναμης του αεροπλανοφόρου Charles de Gaulle, στο πλαίσιο της Γαλλικής Πολυεθνικής Άσκησης «POLARIS 21».

Ο υποναύαρχος FRA-N Christophe Cluzel, επισκέφθηκε την ελληνική φρεγάτα, όπου ενημερώθηκε για τις δυνατότητες, τα επιχειρησιακά χαρακτηριστικά του πλοίου, ενώ είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους του και να συνομιλήσει με τους αξιωματικούς και το πλήρωμά του.

Πολεμικό Ναυτικό: Ο διοικητής του «Charles de Gaulle» στη φρεγάτα «Αδρίας» (βίντεο)-1

Η συμμετοχή της φρεγάτας «Αδρίας» στην «POLARIS 21» πραγματοποιείται στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών των Ενόπλων Δυνάμεων και της πρόσφατης επίσημης επίσκεψης του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου στη Γαλλία, σε συνέχεια της διμερούς συμφωνίας Ελλάδας-Γαλλίας για την εγκαθίδρυση Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης στην Άμυνα και την Ασφάλεια, και της αναβάθμισης της Στρατιωτικής Συνεργασίας των δύο Χωρών σε Διμερές και Συμμαχικό πλαίσιο.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή