Αναβολή των ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και Ιωνικός – ΠΑΟΚ λόγω της επίσκεψης Πάπα ζητεί η αστυνομία

Αναβολή των ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και Ιωνικός – ΠΑΟΚ λόγω της επίσκεψης Πάπα ζητεί η αστυνομία

Η ΓΑΔΑ έχει στείλει ήδη αίτημα προς την Superleague για την αναβολή των δύο αγώνων, λόγω αδυναμίας αστυνόμευσης

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αναβολή του αθηναϊκού ντέρμπι ΑΕΚΠαναθηναϊκός, καθώς και του αγώνα ΙωνικόςΠΑΟΚ, ζητεί η Ελληνική Αστυνομία, καθώς οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. θα είναι επιφορτισμένες τόσο με την επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στην Ελλάδα, όσο και με την αστυνόμευση λόγω της συμπλήρωσης -στις 6 Δεκεμβρίου- 13 χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Το παιχνίδι Ιωνικός – ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στις 17:15, ενώ για την ίδια ημέρα στις 19:30 έχει προγραμματιστεί η σέντρα του αθηναϊκού ντέρμπι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η ΓΑΔΑ έχει στείλει ήδη αίτημα προς την Superleague για την αναβολή των δύο αγώνων, λόγω αδυναμίας αστυνόμευσης.

Η επίσκεψη του Πάπα

Η επίσκεψη του Πάπα στην Ελλάδα θα ξεκινήσει το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου. Αρχικά θα επισκεφθεί την κ. Σακελλαροπούλου, ενώ στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και με άλλους Ελληνες αξιωματούχους και διπλωμάτες.

Στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, καθώς και με διάφορους εκπροσώπους της Εκκλησίας στον καθολικό καθεδρικό ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Στο τέλος της ημέρας θα βρεθεί με μέλη της κοινότητας των Ιησουιτών, στην πρεσβεία του Βατικανού στο Παλαιό Ψυχικό.

Την Κυριακή θα μεταβεί στη Λέσβο όπου θα επισκεφθεί πρόσφυγες, ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιήσει Θεία Λειτουργία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και θα συναντηθεί ξανά με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Τη Δευτέρα το πρωί θα βρεθεί με τον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, ενώ θα μιλήσει με νέους ανθρώπους στην Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλίνων στο Μαρούσι, πριν φύγει για το αεροδρόμιο.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή