Eπίθεση Ρουβίκωνα στα κεντρικά γραφεία της ΣΤΑΣΥ

Eπίθεση Ρουβίκωνα στα κεντρικά γραφεία της ΣΤΑΣΥ

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση στα κεντρικά γραφεία της ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες) στην οδό Αθηνάς, έκαναν λίγο μετά τη μία το μεσημέρι μέλη του «Ρουβίκωνα».

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ομάδα ατόμων εισέβαλε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, τρομοκρατώντας εργαζόμενους και προκαλώντας ευρείας κλίμακας βανδαλισμούς στο εσωτερικό του κτιρίου.

Με ανακοίνωσή της η Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση βίας που δέχθηκαν σήμερα οι Σταθερές Συγκοινωνίες.

«Καταδικάζουμε κάθε πράξη βίας, κάθε απόπειρα εκφοβισμού και στεκόμαστε σταθερά απέναντι σε επιθέσεις σαν και τη σημερινή. Η ΣΤΑΣΥ είναι μια εταιρεία, που διαχρονικά βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών, με κύριο μέλημα και αποστολή την ασφαλή και αξιόπιστη μεταφορά τους. Στόχος μας, η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων προς τους πολίτες υπηρεσιών και καμία πράξη βίας δεν πρόκειται να ανακόψει αυτήν μας την προσπάθεια» επισημαίνεται στην ανακοίνωση της εταιρείας. 

Eπίθεση Ρουβίκωνα στα κεντρικά γραφεία της ΣΤΑΣΥ-1
Eπίθεση Ρουβίκωνα στα κεντρικά γραφεία της ΣΤΑΣΥ-2
Eπίθεση Ρουβίκωνα στα κεντρικά γραφεία της ΣΤΑΣΥ-3

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή